Kunst – nogle gange smuk andre provokerende

Der er lige så mange meninger om kunst, som der er mennesker i verden, det er de fleste nok sikre på.

For nogen er kunst nemlig det, som forskønner, som gør verden til et smukkere sted at være. Et maleri, som bringer glæde, og som er med til at give dig højt humør og gør, at du føler dig i opløftet stemning.

For andre igen, så er kunst provokerende og noget, som kan frembringe tanker, følelser eller få skabt en debat om nogle af de emner, der nu er oppe i tiden. Det kan være som Hornsleth, som får bragt fattigdom i U-landene i fokus, når han beder alle i en landsby om at tage hans efternavn i bytte for en ged, nogle høns eller noget tredje, som kan forbedre deres livsstil betydeligt, men for os i vesten er noget, som vi alle kan købe uden problemer, men som ikke vil gøre noget særligt for vores liv.

En langsigtet investering

Der er også dem, som bruger en del af deres opsparing på at investere i kunst. Det er bekosteligt, og det kan være, det er en god idé med et erhvervslån, noget som https://qred.com/dk/ måske kan være behjælpelig med. Det kan for eksempel være, fordi man kan kombinere investeringen i kunsten med noget flot og inspirerende kunst til indgangspartiet i firmaet.

Investeringen i kunst er dog ikke altid noget, som du er tvunget til at låne penge for at gøre. Det er dog ikke let, for hvem blandt os ved, om kunst bliver noget værd i fremtiden, men det er et forsøg værd, og man skal jo kun ramme rigtigt en gang, så er ens lykke gjort.

Hvis man vil investere i kunst, så er der også møbelkunst. Noget som Danmark er berømt langt ud over landets egne grænser, med nogle af helt de store som Wegner, Mogensen og Arne Jacobsen, for bare at nævne et par stykker. Det er der også mange, som investerer i, for der er noget, som ikke taber i værdi, også selvom man har det stående i mange år i eget hjem.

I de senere år er billeder også kommet ind i kunstverdenen, og det har skabt en masse nye kunstnere, som tager billeder af alt fra naturen til de både positive og negative elementer, der er ved storbyens vilde liv.

Computerne og deres grafiske kunst har også vundet indpas, og der er det mange gange de ganske unge, som byder ind. De er hurtige til at tage de nye elementer til sig og prøve de grænser, der er for kunstarten, af. Det sammen gælder for dem, som bruger deres egen krop som kunstværk, de prøver i den grad grænserne af for, hvad samfundet vil acceptere.