Skab en levevej med et mobilt galleri

Holder du af kunst og kultur? Ja, det tror vi på – og her på siden kan du hente masser af inspiration til at beskæftige dig med kunst og maleri. Du kan finde inspiration til at tage på gallerier i ind- og udland. Du kan også finde inspiration til at købe kunst og finde den stil og de kunsttyper, som du bedst kan lide.

Måske kan du ligefrem finde inspiration til selv at gøre kunsten til din levevej. På den måde kan du forene din kunstinteresse med en indtjening, du kan leve af, og det er på alle måder en win-win situation.

Find den rette bil til formålet

En måde at gøre kunsten til en levevej på, er at indrette et mobilt galleri, hvor du kan fylde din bil op med kunst og drage til markeder, sommerfestivaller og kunstevents for at sælge din kunst.

Du skal bruge en godt indrettet bil til formålet. Hos https://www.worksystem.dk/bilindretning kan du finde inspiration til, hvilken type, det skal være, og hvordan den bedst kan indrettes, så du sikkert og trygt kan fragte din kunst rundt fra sted til sted.

Firmaet Worksystem er eksperter i at indrette biler til professionelle, så her vil du kunne finde netop den indretning, der passer bedst til dit mobile galleri.

Kunstinteresse landet rundt

Med et mobilt galleri vil du kunne finde dine kunder over hele landet. Der er kunstinteresserede mennesker overalt, og du kan nå langt ved at opsøge dem i stedet for at vente på, at de kommer til dig.