Kunst der skaber minder om livets store øjeblikke

En fødsel er en af livets helt store øjeblikke, og derfor er der mange gode grunde til at skabe varige minder om denne for familien så epokegørende begivenhed.

En del af disse minder kan være små personlige kunstværker og lignende. I kan for eksempel få taget en masse billeder under fødslen for at indfange øjeblikkene, og billederne kan så efterfølgende redigeres eller ændres til sort/hvid, så øjeblikket fremstår endnu smukkere.

Unik fødselsplakat

En anden mulighed for at forevige begivenheden, kan foregå via en populær fødselsplakat, hvor babyens navn, fødselsdato, vægt og længde fremgår. En unik detalje er, at længden fremstår i skalaen 1:1, så du hele tiden bliver mindet om fødslen og ikke mindst hvor meget dine børn vokser.

Du kan også lave det velkendte aftryk af babyens hænder og fødder i gips eller maling. Dette kan være en sød og sentimental måde at mindes fødslen på, og aftrykket vil ligesom fødselsplakaten fungere som en god samtalestarter, når der kommer gæster på besøg.

Vigtigst af alt er det at finde en metode, der passer til dig og din families personlighed og præferencer. Uanset hvilken metode I vælger, vil minder fra fødslen altid have en særlig betydning.