Hvad kunst betyder for os

Du er med sikkerhed her på siden, fordi du interesserer dig for kunst, og det er noget, vi kan garantere dig for, at vi er mere end blot glade for. Vi ved, at kunst findes i alle former og alle afskygninger, og hvis ikke, det er noget, du er bekendt med, så anbefaler vi dig, at du åbner både øjne og ører. Faktisk kan det siges, at kunst i dag spiller en større rolle, end den nogensinde før har gjort, og det er noget, vi har taget konsekvensen af. Som du allerede ved, kan du her på disse sider læse meget mere om kunst, men vi vil også fortælle dig om den rolle, som kunst har spillet for os, og som den vil blive ved med at gøre.

Da kunst er stort i Danmark, er det også muligt at læse på et kunstakademi flere steder i landet, og hvis det er noget, du har interesse for, så anbefaler vi dig at gå efter det. Du kan naturligvis også blive kunstner, uden du behøver at tage en uddannelse for det, men de fleste mennesker har brug for et eller flere indspark for at komme derhen, hvor de ønsker sig.

Hvis du er i gang med at finde ud af, om kunst er din vej i livet, så anbefaler vi dig at undersøge de muligheder, der er derude, og indtil da kan du lytte til dette råd: find din favorit hos BGA, som også er et godt

sted at handle, når det drejer sig om rammer til din kunst. Hvis du kan lide at tegne og male, så mener vi, at det er det, du skal kaste dig ud i, og du kan gøre det allerede med det samme. Det kan også være, du er til skulpturer eller andre former for kunst, og hvis det er tilfældet, kan det være en god idé at møde andre ligesindede ude i landet, som du kan sparre med. Det kan også være, at du er interesseret i at besøge et eller flere gallerier derude, og det kan vi med stor begejstring anbefale.

Som du allerede ved, betyder kunst en del for os, og vi kan afsløre, at det både er en del af vores hverdag og vores liv. Vi besøger museer, så ofte vi kan, og vi går ikke glip af den kunst, der er i flere af de store byer derude. Det er forskelligt, hvilke museer vi godt kan lide at besøge, men der er alligevel steder, som vi har besøgt op til flere gange. Vi holder af både malerier og skulpturer, og heldigvis ses det, at der også hele tiden kommer andre former for kunst til her i Danmark, og dem undersøger vi gerne.